Likovni natječaj "Torba Velog Jože puna Istre"

Zavičajna nastava

Radio Istra raspisuje likovni natječaj na temu „Torba Velog Jože puna Istre" u svrhu popularizacije zavičajne književnosti i priča iz istarske mitologije. Likovnim stvaralaštvom djeca razvijaju vizualnu inteligenciju, maštu i pozitivne osjećaje prema zavičaju.

Pozivaju se svi vrtići (javni, privatni, središnji i područni vrtići) i Društva naša djeca Istarske županije da se prijave na natječaj.

Tema natječaja: Torba Velog Jože puna Istre
Tehnika: slobodna (mobil, skulptura, crtež, kolaž, mix media...)
Format: slobodan

Uvjeti natječaja: Na natječaj pravo prijave imaju skupine iz svih vrtića te skupine predškolske djece Društva naša djeca s područja Istarske županije. Svaka se skupina na natječaj može prijaviti s jednim skupnim radom. Uz sve prijavljene radove treba navesti ime skupine i vrtića, uzrast djece koja su autori rada, adresu i adresu e-pošte, te kontakt osobu i broj telefona. Natječaj traje od 2. ožujka do 15. svibnja 2015. Rok za predaju radova je 15. svibanj 2015. Radovi se ne vraćaju.
Napomena: Potvrdu za sudjelovanje na natječaju potrebno je poslati na adresu e-pošte malisvijet@radioistra.hr. Pojedine prijavljene vrtićke skupine posjetit će i snimiti ekipa emisije Mali svijet velikih misli. Najbolji radovi bit će nagrađeni a svi radovi bit će izloženi na skupnoj izložbi.

O nagradama odlučuje stručni žiri.
Nagrade:


1. nagrada: oprema za vrtić u vrijednosti od 5.000,00 kuna + šareni paket
2. nagrada: oprema za vrtić u vrijednosti od 3. 000,00 kuna + šareni paket
3. nagrada: oprema za vrtić u vrijednosti od 1.500,00 kuna + šareni paket

Skupinu koja osvoji prvu nagradu očekuje i izlet "Putevima Velog Jože".
Radove treba dostaviti poštom ili osobno na adresu:

CIK „Dr. Božo Milanović" d.o.o. – Radio Istra
Jurja Dobrile 6
52 000 Pazin
S naznakom: Za likovni natječaj „Torba Velog Jože"Sva eventualna pitanja i pojašnjenja moguće je dobiti na e-mail: malisvijet@radioistra.hr ili na broj telefona 091/6221110.
Povratak na novosti