Najava 3. Festivala zavičajnosti osnovnih škola Istarske županije

Zavičajna nastava

Poštovane kolegice i kolege,

članovi Radne skupine za implementaciju Zavičajne nastave u srednjim školama Istarske Županije – Regione Istriana donijeli su zaključke o načinu predstavljanja projekata.

Završno predstavljanje projekata svih uključenih srednjih škola biti će 11. svibnja 2018. godine od 10,00 do 15 sati u Bujama. Domaćini ovogodišnjeg trećeg festivala zavičajnosti su OŠ Mate Balote Buje i TOŠ „Edmondo De Amicis“ Buje.

Informacije o načinu predstavljanja projekata:

Svaka škola imat će na raspolaganju jedan stol koji će činiti prezentacijski pult u dvorani. Svaki stol je dimenzija: 200 x 70 cm. Sve ostalo što vam je potrebno trebate ponijeti sa sobom (laptop, projektor, produžni kabel, cd player i sl.). Mogućnost parkiranja: veliko parkiralište ispred Talijanske osnovne škole.

Postavljanje izložbe i uređivanje predviđeno je za petak, 11. svibnja od 8,30 do 10,00 sati.

Škole moraju isti dan raspremiti svoje štandove, nakon završetka programa Festivala.

U prvom djelu Festivala predložen je obilazak zavičajnih štandova. Ove godine predstavit će se 38 osnovnih škola. A nakon toga svaka uključena škola moći će usmeno / do 3 minuta / izložiti svoj projekt. Predstavljanje će biti prema utvrđenom rasporedu u kino dvorani. Za predstavljanje će biti omogućen laptop, projektor, prezentacijsko platno.

Učenici i nastavnici koji sudjeluju u prezentaciji programa dobiti će marendu.

Molimo Vas da Prijavnice za sudjelovanje na završnoj prezentaciji dostavite na mail rosemary.radesic-fachin@istra-istria.hr do 3. svibnja 2018.

U vremenu od 14,00 – 15,00 sati moguće je i razgledati povijesnu jezgru Grada Buja uz stručno vodstvo. U slučaju da ste zainteresirani za razgled molimo vas da nam se javite radi lakše organizacije.

Na kraju festivala, obavezni ste ispuniti i evaluacijski listić te je predviđena i jedna zajednička fotografija.

 

Molimo Vas da se za bilo kakvo pitanje ili moguću nejasnoću obratite gospodinu Noelu Šuranu / 091 1400 468 ili noel.suran@istra-istria.hr /.


Dokumenti vezani uz novost


Povratak na novosti