Poziv na 2. modul stručnog usavršavanja projekta „Istra u očima djece - Moje mjesto posebno je po…“

Zavičajna nastava

Poštovani,

u sklopu projekta Implementacije zavičajnosti u kurikulume predškolskih ustanova Istarske županije ove pedagoške godine uveli smo stručno usavršavanje s ciljem jačanja profesionalnih kompetencija odgajatelja kroz  tri modula.

Drugi  modul edukacije za odgajatelje održat će se 25.veljače 2019. u Poreču u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč (Narodni trg 1) za koji smo, temeljem Vaših prijava za sudjelovanje i prikaze video prezentacije dokumentiranih procesa učenja djece, pripremili sljedeći program rada:

„Moje mjesto posebno je po…. Kako pristupiti istraživanju posebnosti mjesta?“

Predavač: dr. sc. Ivona Orlić, Etnografski muzej Istre

„Djeca i odgajatelji u istraživanju posebnosti mjesta “ video prikazi dokumentiranih situacija iz odgojnih skupina i refleksije istih - rad u grupama

„ Kako pristupiti projiciranju daljnih koraka u projektu temeljem učinjene refleksije„

Predavač: prof. dr.sc. Lidija Vujičić, Učiteljski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za istraživanje djetinjstva

 

Napomena:

Zbog velikog broja prijava za video prikaze situacija iz skupina svaka ustanova biti će u mogućnosti prikazati samo jednu prezentaciju te molimo da ustanove koje su prijavile više prezentacija  naprave odabir tko će prezentirati u ovom krugu.

 

Molimo Vas da se za bilo kakvo pitanje ili moguću nejasnoću obratite gospodinu Noelu Šuranu / 091 1400 468 ili noel.suran@istra-istria.hr
Povratak na novosti